torsdag 31. mai 2007

Hage fra "hagegal"


Er ikke dette drømmehagen? :) Disse bildene gjør i alle fall meg glad. Blomsterportalen blomstrer hele sommeren med en blanding av roser og klematis som overlapper hverandre. *sukk* Disse bildene er tatt av Vidar Gunnarsen. Fler bilder kan dere finne på hjemmesiden til "de hagegale".

søndag 27. mai 2007

Mer kjøkken...


Her er enda et kjempefint kjøkken til inspirasjon. Bildet er fra Skona Hem..

Inspirasjon til kjøkken






Nå har jeg lett litt på nettet etter inspirasjon til kjøkken i det nye huset. Jeg ønsker at interiøret skal følge funkis-stilen uten å bli for minimalistisk og slike kjøkken er ikke så lette å oppdrive viser det seg. Hehe.. Disse tre bildene har derimot gitt meg nytt mot. (De to øverste bildene fant jeg på denne supre siden her) Jeg elsker de enkle skapdørene, de gammeldagse knottene og flisene over benken. Jeg kommer nok til å blande dem med hvitevarer i børstet stål og benkeplate i lyst tre (bjørk?). ...om jeg ikke ombestemmer meg under veis eller kjæresten legger ned veto da! Hehe.. ;)

tirsdag 22. mai 2007

babykjole



Denne babykjolen har jeg strikket i babyull etter et oppskriftshefte fra 60-tallet jeg fant hos mamma. Det hører kyse, sokker og bolerojakke til settet, men jeg har ikke fått satt på silkebånd der enda. :) Fler bilder følger...

mandag 21. mai 2007

Strikk...


Jeg så denne strikkede kjolen på nettet (Pertro Zilla) og ble helt forelsket. En slik må jeg prøve å strikke! Passformen og snittet er jo kjempefint. Jeg er ikke helt sikker på hva slags garn jeg bør bruke for å få den elastisk og likevel kløfri. Noen tips folkens?

fredag 18. mai 2007

Vi har kjøpt hus!!!

På onsdag vant vi budrunden og nå er vi stolte eiere av dette huset. :) Det er utrolig spennende, men litt skummelt også. Jeg sitter og prøver å konsentrere meg om eksamen, men det er ikke lett når tusen tanker kverner rundt i hodet. (Hvor skal jeg ha kjøkkenet? Hvilke løsninger bør vi prioritere på soverommet? Hvor skal dusjen stå? .......)

mandag 7. mai 2007

test


Jeg må bare se hvordan det her fungerer. :)