tirsdag 18. november 2008

Mer rosa strikk

Her er jeg i gang med BETTE, men nå er det nye rosa masker på pinnene. Rastene fra genseren holder forhåpentligvis til en liten lue med matchende sokker til Snuppi. Det beste er jo å ha sånn ca 4-5 prosjekter på gang samtidig. Da blir man aldri lei! :P

fredag 14. november 2008

BETTE til bebbisen


Her er Snuppi i sin nye BETTE-genser. Eller, den er kanskje ikke så "ny" lenger, for hun har alt rukket å impregnere den i masse sikkel og gulp. 

Den er strikket i tynn alpakka fra Du Store Alpakka. Jeg liker denne rosafargen så godt. :) Mønsteret er jeg ikke like fornøyd med. BETTE ser så fin ut på bilder, men den sitter ikke så bra på bebbisen. Snuppi er nok litt slankere enn gjennomsnittet, men uansett mener jeg mønsteret blir litt for "klumpete" for så små knøtt. Det blir nok ikke fler av denne genseren. (Ikke med originalmønsteret i hvertfall.. Hehe..)

fredag 7. november 2008

Gulljenta mi!

Nå ligger gulljenta mi og sover søtt i vugga si. Hva drømmer hun egentlig om når hun lager godlyder i søvne? :)

Genser fra garnstudio

Dette mønsteret er fra garnstudio. Strikket på små pinner passet den Iben som nyfødt. Genseren er definitivt det strikketøyet med best passform som jeg har strikket noen gang. Den var rett og slett kjempefin på! Jeg har allerede planer om å strikke en ny i større størrelse... :)