tirsdag 31. mars 2009

Alkisveska mi




Denne veska lagde jeg av diverse korker samlet sammen på nachspiel gjennom vidregående. Da jeg hadde spart en hel eske lette jeg fram de fineste korkene, de som var spesielle og de som hadde en historie bak seg. Til slutt puslet jeg sammen veska med armert ståltråd og festet på en kjetting fra jernvaren.

Da jeg flyttet til Oslo var veska med. Jeg hadde til og med fått sydd en innerveske i gullstoff så ikke hårnålene og leppestiften skulle falle ut. Jeg syntes jeg hadde byens tøffeste veske! Den var med meg på konserter på Rockefeller, den var med da jeg snek meg inn på Mono og Barbeint og den var perfekt til å dytte bort slitsomme gutter med mot slutten av kvelden (kantene er ganske skarpe). 

Nå er det nesten 10 år siden veska ble til, men jeg synes fortsatt den er utrolig rå! :) Innerveska er slitt ut, men en liten portmoné duger også. Best av alt: den passer perfekt til de nye lakkskoene mine! :)

onsdag 25. mars 2009

Opp og fram!

Nå er Snuppi blitt 8 mnd og den dagen feiret hun ved å krabbe tvers over kjøkkengulvet! Gjett om vi er stolte? :)

Ellers består dagene mye av dette og bruk av tørkestativet som klatrestativ med påfølgende knall og fall. Hehe.. Det er ikke lett å være en liten snupp i den store stuejungelen!

(Legg merke til sokkekrøllen; lang strømpis er ingen hindring når man vil opp og fram her i verden..)

søndag 15. mars 2009

Uimotståelig!

Kanskje jeg er sær, men jeg synes de fleste klesbutikkene i Norge selger urstygge jenteklær. Derfor har ikke Snuppi fått så mye klær av mamman sin. Om man vil ha noe som hverken er griserosa eller applikert med Hello Kitty må man oftest innom de butikkene man eeeegentlig ikke har råd til å handle i. (Særlig ettersom man handler til et lite vesen som liker å smøre seg inn i gulrotmos)

Jeg kan nesten ikke beskrive følelsen jeg får når jeg kommer inn på barneavdelingen til Zara. Det er eufori! :) Å tusle rundt blandt alle de supersøte kjolene, nusselige små lakksko og dobbeltkneppede jakker får hormonene mine til å boble over. Jeg kan se for meg gullklumpen min i hver eneste en av dem! Før jeg ante ordet av det hadde jeg i går rasket med meg 7 kjoler og en så stor bunke med trøyer, tights og sko at jeg nesten ikke greide å bære med meg alt. Her skulle det hamstres! I kassekøen greide jeg heldigvis/dessverre å få kontakt med fornuften og sile klesbunken ned til tre røde, tre rosa og tre blå antrekk med jakker, luer og småsko til.

Her ser dere et blått antrekk. :) Jeg ville bare dele det med noen. *lykke*

tirsdag 3. mars 2009

Lue-snupp


Her er luesnuppa på stuegulvet til bestemor og bestefar. Det var ikke bare populært da mamman satt lua på og hun måtte være stille for fotografen. Kjeeeeedelig!

Lua skal høre til Presto Chango genseren og er mitt bidrag for februaroppgaven i babystrikkalongen på Hobbyboden. 

søndag 1. mars 2009

Endelig tilbake i Pécs!

Endelig er vi tilbake i Pécs! Det var så utrolig godt å få kommet tilbake til leiligheten, pakket ut av koffertene og ordnet oss i stand med en liten bebbis med på følget. Alt er som det alltid har vært, men likevel er det anderledes nå som jeg har blitt mamma. Snuppi kravler rundt på gulvet og er kjempeinteressert i de nye omgivelsene. Alle gamle merker i parketten skal grundig undersøkes og pilles på. Stolbein skal slikkes på og ikke minst skal alle eskene i hylla rives ut og åpnes. 

Heldigvis startet dagen i dag med nydelig vær. Da er det herlig å kunne ta en lang tur i Mecsekfjellet, se på magnoliatrærne som alt har fått knopper og bare nyte vårsolen. Snuppi er glad hun endelig slipper litt ut av vognposen og får være med på moroa!