fredag 21. august 2009

Sommeren over


Nå er sommeren over for denne gang. I natt pisket høstvinden mot vinduet vårt og veltet alle blomsterpottene på fremsiden av huset. Snuppi og jeg krøllet oss sammen i sofaen på morgenkvisten og delte en kopp nypete til barne-TV mens ruskeværet herjet på utsiden. Egentlig er det litt deilig å komme tilbake til hverdagen også. Særlig når man har fått en så fin gave som meg. Gaven er mest fra foreldrene mine, men også delvis fra mannen min og staten. Jeg skal nemlig være hjemme med lillegullet et halvår ekstra!

De siste to ukene har vi kost oss hver eneste dag. Det er så masse å finne på i hagen, spennende med andre barn når vi møter resten av mamma-mafiaen i gata og blir det surt en dag reiser vi i svømmehallen. Livet er rett og slett herlig! :)

På ettermiddagene prøver jeg å avslutte sommerens strikkeprosjekter. Det er ikke lett å få tid til pinnene når man har en liten turbotuppe som springer rundt og skal oppdage verden. Likevel begynner en lys blå Pea Pod-genser å bli ferdig, en Clara-topp, Sweet hearts-kjole, vintage topp i cashmere og en grå flettegenser er alt klar. Det haster jo litt å få på plass høstklærne når det kommer så sure vinder i august allerede.

Strikkeplan for høsten:
- Luer, sokker, votter og skjerf i rødt, hvitt og rosa
- Rød cardi
- Marineblå dobbeltkneppet jakke med sokker
- En cardi til meg selv


1 kommentar:

Elisabeth sa...

Men det er da kjempekoselig å legge strikkeplaner for høsten da ;) Ser ut til at du får mange spennende prosjekter å henge fingrene i. God helg!