søndag 13. juni 2010

Tulips


Endelig litt sol i Nord! Tulipanene strekker seg like lange som Snuppi selv. Hun liker å lukte på alle blomstene som titter frem "Mamma, bomsten lukte bingebæj!"

Jeg har fortiden 3 forskjellige blomsterbed-prosjekter på gang samtidig. Ikke helt ideellt, men jeg hadde rett og slett ikke tolmodighet til å ta det mer systematisk. Det er et hvitt skyggebed, et blått bed mot sørvest og en forlengelse av det rosa bedet jeg så vidt startet på i høst.

I skyggebedet har jeg allerede satt ned noen hvite liljer, diverse hosta, vinterglans, to rhododendron cunninghams white, Phlox "david" og hvitveis. I tillegg har jeg noen Heuchera liggende på lur for utplanting. Til høsten skal jeg prøve å finne noen hvite krokus og påske/pinseliljer i tillegg. Bedet skråner ganske bratt nedover, så jeg er redd det kommer til å bli litt tørt. Gode råd mottas med takk!

Blusen Snuppi har på seg her er fra Caramelbaby&child, som har helt fantastisk barnetøy. Et tips til dere andre småbarnsforeldre. :)

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

De bedene dine høres så nydelige ut, lurt å fargesortere :) Og snuppa di er så søt der hun står sammen med tulipanene....

Siren sa...

For ei skjønn jente! Og takk for koselig kommentar på bloggen min! Når det gjelder farge på halsen er det disse fra pickles:

http://shop.pickles.no/no/produkter/abuelita-tjukk-merino/abuelita-tjukk-merino-ferskenrosa.html

http://shop.pickles.no/no/produkter/pickles-silk-mohair/pickles-silk-mohair-flamingo.html


Det er disse garnene som er i headeren min ja:) Kjempefornøyd med halsen - den kan virkelig anbefales:)