søndag 26. april 2009

Litt fri... :)


Jeg har fått levert og godkjent thesen min. For en lettelse! :) Om det er noen der ute som lurer på sammenhengen mellom insulinresistens og PCOS så er det bare å spørre liksom.. ;)

Friheten varer bare noen dager ettersom jeg må lese videre til eksamen, men jeg nyter den så godt jeg kan! Snuppi og jeg triller tur i sola, jeg strikker på café mens hun sover også spiser vi is (dvs: hun smaker skeptisk på min). 

Jeg har tre prosjekter på pinnene fortiden. En rosa sweethearts-kjole (for litt kjølige sommerdager), en flettejakke i grå alpakka og en liten trøye i kasjmir som blir til mens jeg strikker. Flettejakka var ment som en barnehagejakke til høsten (grå=god for flekker), men jeg har vært så heldig å fått forskudd på arv fra foreldrene mine slik at jeg kan være hjemme til snuppi blir 18mnd! :) En "flekkesikker" flettejakke blir vel uansett kjekk å ha tenker jeg.

Ellers har jeg kommet over Moseplassens fantastiske side med Norske Hageblogger. Selvsagt ble jeg sittende å kikke i over en time i går kveld og nå klør det i hagefingrene mine som aldri før. Liste med roser til inngangspartiet er skriblet ned og jeg har endelig funnet en lur løsning til hvordan jeg kan ha et bed på oversiden av huset uten at det skaper krøll for dreneringen. *jippi*

Her er vi utenfor leiligheten i morges. (Jepp. Strikkeposen er selvsagt med på bildet.)

2 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

så kjekt at du har glede av hagebloggesamlingen :)
Om du har kommet i hagemodus av alle bloggerene, så må jeg få anbefale deg forumet til Hagegal.no også ;)

Herlig blogg du hadde her, nydelig kanin, og genial veske!

*Kristin* sa...

Så koselig blogg du har :)Og en utrolig søt datter!

Gleder meg til å se det ferdige resultatet av prosjektene du har på pinnen :)