tirsdag 31. mars 2009

Alkisveska mi
Denne veska lagde jeg av diverse korker samlet sammen på nachspiel gjennom vidregående. Da jeg hadde spart en hel eske lette jeg fram de fineste korkene, de som var spesielle og de som hadde en historie bak seg. Til slutt puslet jeg sammen veska med armert ståltråd og festet på en kjetting fra jernvaren.

Da jeg flyttet til Oslo var veska med. Jeg hadde til og med fått sydd en innerveske i gullstoff så ikke hårnålene og leppestiften skulle falle ut. Jeg syntes jeg hadde byens tøffeste veske! Den var med meg på konserter på Rockefeller, den var med da jeg snek meg inn på Mono og Barbeint og den var perfekt til å dytte bort slitsomme gutter med mot slutten av kvelden (kantene er ganske skarpe). 

Nå er det nesten 10 år siden veska ble til, men jeg synes fortsatt den er utrolig rå! :) Innerveska er slitt ut, men en liten portmoné duger også. Best av alt: den passer perfekt til de nye lakkskoene mine! :)

5 kommentarer:

Virtuella sa...

Kuleste vesken ever!! Du må bare sy ny innerveske til den, og sy ny om ti år!
:-)

Martemor sa...

Så utrolig tøff veske!!!
Har tittet gjennom bloggen din og latt meg imponere av alt det fine babytøyet du har strikket.
Og sjarmert av en utrolig herlig tulle=)

Knitgirl sa...

Utrolig stilig veske, bare pass på om du legger strikketøyet neddi den...Forøvrig er jeg enig med deg i det du skriver om jenteklær i butikkene...Det gjelder å handle de litt kulere klærne når de kommer på salg, dette året er jeg for sent ute...

May sa...

Du har helt rett, dette var en superkul veske! For en ide! Du skulle laget flere og solgt DYRT. Fin blogg, jeg kommer tilbake.

Linn sa...

Utrolig kul veske!!!!