søndag 15. mars 2009

Uimotståelig!

Kanskje jeg er sær, men jeg synes de fleste klesbutikkene i Norge selger urstygge jenteklær. Derfor har ikke Snuppi fått så mye klær av mamman sin. Om man vil ha noe som hverken er griserosa eller applikert med Hello Kitty må man oftest innom de butikkene man eeeegentlig ikke har råd til å handle i. (Særlig ettersom man handler til et lite vesen som liker å smøre seg inn i gulrotmos)

Jeg kan nesten ikke beskrive følelsen jeg får når jeg kommer inn på barneavdelingen til Zara. Det er eufori! :) Å tusle rundt blandt alle de supersøte kjolene, nusselige små lakksko og dobbeltkneppede jakker får hormonene mine til å boble over. Jeg kan se for meg gullklumpen min i hver eneste en av dem! Før jeg ante ordet av det hadde jeg i går rasket med meg 7 kjoler og en så stor bunke med trøyer, tights og sko at jeg nesten ikke greide å bære med meg alt. Her skulle det hamstres! I kassekøen greide jeg heldigvis/dessverre å få kontakt med fornuften og sile klesbunken ned til tre røde, tre rosa og tre blå antrekk med jakker, luer og småsko til.

Her ser dere et blått antrekk. :) Jeg ville bare dele det med noen. *lykke*

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Zara her mye fint til jenter, er enig i det. Kjøpte en del i Praha i sommer og der var det atpåtil salg :) Nydelig blått antrekk, jeg ser gjerne de andre også.....

Pernille sa...

Kjempelekkert - elsker zara jeg også. Prøver å kompromisse med min 4-åring , som helst vil være både rosa og med hello kitty fra topp til tå.... Nyt alderen hvor du fremdeles får bestemme ...:O)

daria sa...

kjempefine klar du har handlet!!!

Marihøna sa...

Flotte klær du har handlet til snuppa di! Jeg ante ikke at Zara solgte barneklær en gang jeg. Har de klær til 10-åringer også der?

bubbs sa...

Takk, takk! :) De har kjempefine klær til tiåringer der! Det er til og med en egen "fjortis"-avedling.
http://www.zara.no/#/en_GB/catalogue/kids/?id=1