søndag 1. mars 2009

Endelig tilbake i Pécs!

Endelig er vi tilbake i Pécs! Det var så utrolig godt å få kommet tilbake til leiligheten, pakket ut av koffertene og ordnet oss i stand med en liten bebbis med på følget. Alt er som det alltid har vært, men likevel er det anderledes nå som jeg har blitt mamma. Snuppi kravler rundt på gulvet og er kjempeinteressert i de nye omgivelsene. Alle gamle merker i parketten skal grundig undersøkes og pilles på. Stolbein skal slikkes på og ikke minst skal alle eskene i hylla rives ut og åpnes. 

Heldigvis startet dagen i dag med nydelig vær. Da er det herlig å kunne ta en lang tur i Mecsekfjellet, se på magnoliatrærne som alt har fått knopper og bare nyte vårsolen. Snuppi er glad hun endelig slipper litt ut av vognposen og får være med på moroa!  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Herlige bilder og utrolig søt baby. Likte godt luen, er det hjemmestrikket?

bubbs sa...

Hei! Takk for koselig kommentar. :) Denne luen har jeg ikke strikket, det er en silkelue fra Nøstebarn. Jeg har den av og til inni ull-lua for å skjerme for vinden, ellers kan den brukes på dager som denne: 12 grader og sol. Det var litt for kald vind for bomullslue og litt varmt for ull. :)